Den forsvundne kuffert

Så skete det! Efter mange flyrejser rundt omkring på kloden, lykkedes det endelig at komme hjem, kl. lort om natten... uden kuffert!
For det første forsøgte vi denne gang, at rejse med bare én kuffert, for at gøre det nemmere for os og for "dem", og jeg skal da lige love for at det lykkedes. Ironi kan forekomme her ;-)

For det andet valgte vi, grundet rod, forglemmelse, distraktion, pres, chikane eller hvad det nu var, at betale for at få vores kuffert med os hjem fra Barcelona, via Paris... og siden har vi ikke set den.

Ved check-in i Barcelona, mente den smukke spanske og kvie-øjede Air France medarbejder, at vi ikke havde betalt for at få vores kuffert med hjem. Venligt, men logisk, gjorde vi opmærksom på, at næppe nogen skabning, Annette og undertegnede inklusive, ville booke en rejse ud med kuffert, for så at rejse hjem uden.

Grædende næsten, men standhaftig dog, kunne hun følge vores argumentation, men: uden betaling ingen kuffert, så vi betalte!
Jeg ville ønske jeg nu kunne genoptage vores meningsudveksling med den kvie-øjede, for nu viser det sig så, at selv med betaling: ingen kuffert! Et interessant forretningskoncept...

I skrivende stund aner vi så ikke, hvor vores kuffert, med bl.a. flere katalanske spegepølser, to sæt helt nye Pikolinos sko (det ene sæt min fødselsdagsgave) er, måske i Kuala Lumpur, Langå eller London?

De har lovet at levere kufferten hos os når de har fundet den, er de for længe om det frygter jeg for pølserne... at de begynder at gå hjem selv!